MĖSOS GAMINIAI

Mėsos gaminiai – neatsiejama lietuvių ir daugelio kitų pasaulio virtuvių dalis. Maitinimo įstaigos – restoranai, kavinės, barai – mėsos gaminius patiekia kaip užkandį arba naudoja kitiems patiekalams ruošti. Į savo asortimentą įtraukėme visų mėgstamus gaminius, kuriems ruošti naudojama kokybiška mėsa ir aromatingi prieskoniai, suteikiantys išskirtinių skonių. Siūlome rinktis mėsos gaminius iš įvairių rūšių mėsos, kurios skonį atskleidžia tinkamai parinkti prieskoniai ir gamybos technologijos. Pasirinkime rasite visų mėgstamų ir įprastų kumpių, dešrų ir dešrelių, o taip pat ir delikatesu laikomų kiaulių ausų, įvairių sprandinių ar šoninių. Dideliame mėsos gaminių asortimente kiekviena maitinimo įstaiga atras reikalingus produktus: restoranams ir vyninėms siūlome vytintus gaminius, įvairius mėsos paštetus ir vyniotinius, greito maisto užkandinėms užtikriname dešrelių dešrainiams tiekimą, o visame asortimente tinkamus produktus atras net įnoringas virtuvės šefas. Suprantame, kad maitinimo įstaigoms mėsos gaminiai yra reikalingi nuolat, o jų skoninės savybės, šviežumas ir kokybė yra itin svarbūs – dirbame, kad visa tai užtikrintume savo klientams.
Mūsų mėsos gaminių asortimentą sudaro virti, karštai ir šaltai rūkyti bei vytinti gaminiai, išsiskiriantys puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukšta kokybe. Produktus gauname tiesiai iš tiekėjų Lietuvoje bei užsienyje, todėl savo klientams visada užtikriname produktų šviežumą – mėsos gaminių tiekimas maitinimo įstaigoms yra užtikrinamas optimaliai greitai ir patogiai.
Ką rinksitės šiandien?
Parūkytos dešros, dešrelės
Rūkytos, vytintos dešros
Karštai rūkyti gaminiai
Šaltai rūkyti, vytinti gaminiai
Vyniotiniai
Virtos dešros, dešrelės